Sağlıklı Bir Uyku İçin: Pijama Hayattır

31-01-2020 09:47
Sağlıklı Bir Uyku İçin: Pijama Hayattır
Sağlıklı bir yaşam sağlıklı bir uykudan geçer. Uyku düzeni ve uyku kalitesi insan hayatında en önemli sağlık kriterlerinden birisidir.Uyku kalitesini artıran unsurların başında ise hiç şüphesiz iyi, kaliteli ve ten uyumu tam bir uyku giysisi başta gelir. Yani "Pijama"

Ev içi giyimde ana aktör olan pijama aynı zamanda bir yatak kıyafetidir. Yatakta iyi bir uyku düzeni için ten ile teması kusursuz rahat bir pijamanın önemini takdir etmeyecek hiç kimse yoktur. 
Özellikle derin uykuya geçişte yatak giysisinin -pijamanın- vücut deri sistemini ve sinir sisteminin baskılamaması esastır.
 
İyi bir pijamanın en karakteristik özelliği doğal ve naturel kumaş üretim özelliklerinden ileri gelir. Seçilen pijama ne kadar doğal elyaf ürünlerinden-pamuk gibi naturel özellikli elyaflardan seçilirse bu seçim direkt uyku kalitesine de yansıyacak doğru bir seçim olacaktır.
 
Seçilen pijama -bu pijama gecelik ya da gömlek pijama- da olabilir, ne derece uyku kalitesini desteklerse, uykunun istenir derecede düzenli olması da genel insan sağlığını ve genel sağlık da insanın mutluluk ve yaşam kalitesini ardıl olarak etkileyecektir.

İşte hayatta o herkesin aradığı güçlü kavram "mutluluk kavramı" detaya girildiğinde harika bir ev ve yatak giysisi olarak bildiğimiz "Pijama" giysisinin içinde pekala bulunabilirmiş. 

EVDEGİY olarak "Pijamalı Ev Hayatı'nı" destekliyoruz

EVDEGİY Alışveriş Sitesi markası olarak tüm kurumsal enerjimizi insanların hayatta  daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmeleri için ev giyimi ürünleri ve ürün gruplarına verdik. Bundan sonra da tüm platformlarda marka gücümüzle sağlıklı bir hayatın "EV" ürün konseptlerinin her platformda üreticisi ve destekçisi olacağız. Bu seçim aynı zamanda EVDEGİY temel misyonlarından birisidir. 
...
O zaman gelsin mottomuz: "Yaşanın Pijamalı Hayat !"
...
 
EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI




Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.